Ett hjärta - En förening
fredag, december 08, 2023

Bajen kirrade segern men mer var det inte

Bajen vann returmötet mot österåker med 3-1 efter mål av Alexander Schöld, Tomas Lindgren och Markus Norberg. Österåker bjöd upp till bra motstånd och inramningen av matchen var riktigt bra med liveband och hemmaklack. Nya matchtröjor på hemmalaget och deras trognaste supporter fick en likadan. Bajen hade tryck långa stunder men förtvivlat svårt att göra mål idag. Junioren Viktor Aigner fick göra debut i Bajens A-lag och blev bättre ju mer istid han fick. Stångkorvarna delas ut på följande sätt:

alex_081117.jpgEn stångkorv till Magnus "Mazurka" Toftgård. Hade mycket istid och såg ut att ha väldigt roligt.
Två stångkorvar till Tomas Lindgren. Tog sitt jobb som kapten med den äran och viljan när han kastade sig huvudstupa in i målgården och rakade in pucken till 2-1 var obetalbart.
Tre stångkorvar går till slitvargen Markus Norberg som trivs som fisken i vattnet när det som i den här matchen gällde att kriga för en seger.

En bra genomkörare inför stundande kvalspel och en stor eloge till Österåker som kämpade för att vinna. Definitivt det näst bästa laget i serien.

Alex var tillbaka efter sjukdom och inledde dagens målskytte
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]