Bajen tvingades till målvaktsbyte för att vinna!

Bajen spelade även idag lördag match då Kallhäll kom på besök till MB-Hallen.
Där Bajen fortfarande saknade fler poänggörande spelare som, Lindgren, Benny, Hempa mfl.
Bajen gjorde nog säsongens sämsta insats idag men kanske ett taggat Kallhäll gjorde det svårt för Bajen kanske.
Men jag undrar verkligen om man verkligen får spela utan reservkeeper på avbytarbänken???
Matchen börjar knappast något vidare, Först får Marckus Köhler sin skridskoskena sönderslagen av Kallhäll spelare, utvisning borde det blivit, men inte, istället gör Kallhäll i den situationen 1-0 efter bara 22 sekunder spelad av matchen. Men Bajen nedslås inte. Men Bajen åker på en utvisning 4 min spelade & i Kallhälls powerplay kommer kvitteringen av Johan Molin. 5 minuter senare gör Andreas Jakubowicz 2-1. Laudon-Sörlin & Lusth ser till att Bajen leder med 4-1 efter första perioden.

Andra perioden börjar med ett reducering till 4-2 av Kallhäll, men Alexander Schöld utökar senare till 5-2.
Med 2 minuter kvar kommer ny reducering och Kallhäll verkar gå och vinna andra perioden med 2-1 men Jakubowicz ser till att med 24 sek kvar av perioden att den slutar oavgjord iallafall. Ställningen 6-3.

Tredje börjar med att Bajen byter målvakt, Anders Lagerqvist som stod i mål byttes med Anton Söderqvist som fick vakta kassen i tredje. Tavlan visade även 6-4 och när kom det fjärde målet? undrade alla. Men ändrades tillbaka till 3 när Alexander Schöld gjorde Bajens 7:e mål för dagen 2 minuter in i tredje. Men 7 minuter in i tredje sprack även Antons nolla och Kallhäll reducerar till 7-4. Bajen hade en del chanser sista 10 medans Kallhäll inte hade så mycket mer framåt. Men matchen slutar 7-4.

En mindre bra insats från Bajen denna dag, Nu hoppas jag Lindgren, Benny, Hempa & Ludde är tillbaka tills nästa match på torsdag då vi ska besöka Kista HC i Husby ishall på torsdag! Se till att vara där!

Avslutar med korvarna:
1 korv till: Anders Lagerqvist, får en trots att han byttes ut i tredje
2 korvar till: Andreas Jakubowicz, 2 mål idag i sin andra match denna säsong. (om jag inte minns helt fel)
3 korvar till: Alexander Schöld, 2 mål & 1 ass idag.

Jag gör som Turbo & Sverre gjort tidigare, jag delar ut en extra korv till Johan Molin för sina 1 mål & 3 ass idag.

Vi synes i Husby på torsdag! Mot kvalet med BF IF!