Ett hjärta - En förening
fredag, december 08, 2023

Gimo och sedan tillbaka

I all hast avbokades sjumannabussen och ett något trängre fortskaffningsmedel leasades i sista minuten.
Av det muntra sällskapet på fyra personer så blev det dock bara tre sedan Jabbe fått reda på att vrålåket degenererat.
Vi skippade ålandstrippen och satte iväg i maklig fart från gullmars vid ett-tiden på söndagen.

Polisen visade oss sin uppskattning med ett inte alltför lyckat bengal-tifo. Fan, jag trodde att de hade lärt sig nåt av våra matcher men jag fick tji...
Väl framme i Gimo började förberedelserna för att sända matchen över webben. Ett tag trodde vi att vi skulle få till en videosändning men blue-screen och IRQ-konflikter gjorde att vi fick nöja oss med enbart ljud.
Det kånkades bord och drogs strömkablar och nätverk kopplades ihop och sen var det dags att sända när matchen tog sin början.

Sverre och undertecknad följde den legendariske coachen Lou Holtz devis "Att sända radio är inte svårt. Man bara babblar tills man har nånting att säga." Bajen gör två mål i första perioden och för att ingen i den 120-hövdade publiken skulle somna satte spotify-nonpremium-diskjockeyn igång musiken på full patte mellan spelen.

Efter att ha varit och fått en juste hamburgare drar vi igång sändningen för den andra perioden. Olyckligtvis glömmer vi att spela in den. Men det som hände var att Bajen gjorde fyra mål och Kenta tyckte att det var så varmt att chatta med weblyssnarna så han strippade. Ledning med 0-6 sålunda inför den tredje perioden.

Kenta har fått på sig kläderna och fixat en burgare han också. Jag och Sverre svamlar på och Kenta uppdaterar chatten. Vi får dessutom lite sms och en del telefonsamtal. Ingen från granskningsnämnden ringer dessvärre och det kanske får ses som ett minus på vår insats.

Vad som händer i tredje perioden är att Anton inte får hålla nollan, "Kalufsen" i Gimos lag får hela trettiotvå utvisningsminuter trots att varken Lindgren eller Nordberg fanns på plats denna afton, Sverre minns sina unga dagars gladporrfilmsstjärna och att vi har 202 unika lyssnare.

Efter matchen är det så dags för nedpackning av pryttlar och sedan beger vi oss hem till Stockholm igen. Bengal-tifot är om möjligt ännu sämre nu. Sverre dumpar av oss en efter en och en till bortamatch med Bajen Fans IF är till ända.

Nu väntar ett jul- och Nyårsuppehåll och sedan kör vi på igen. Hemmamatch mot Skarpan i MB-hallen den 8 januari. Kom dit och fira Elvis födelsedag med oss. Vi ses!
Höll på att glömma...

1 stångkorv får Alexander Schöld för att måltorkan tog slut.
2 stångkorvar delas mellan John Bernfell och Rickard Lidström.
3 stångkorvar får Magnus "Mazurka" Toftgård.

Och nu gör jag nåt jag inte får göra men delar ut en extra stångkorv till Mikael Juhlin som slog en fenomenal djupledspassning till Johan Molin vid 6-0 målet och dessutom hade flera assist. Sånt ska inte gå obemärkt förbi!

En sak till:
Ett stort jävla tack till alla i Gimos administration som var hur hjälpsamma som helst och verkligen fick oss att känna oss som hemma. Utan er hade denna webbsändning kunnat skita sig i etthundraåttio... TACK!
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]