Ett hjärta - En förening
tisdag, juni 25, 2024

Bajen Fans ångar på

kalhall1.jpgMatch mot Kalhäll på bortaplan i Kallhäll och Bamsingarna körde sin första webradiosändning för den här säsongen. Lite trassel med tekniken gjorde att sändningen inte kom igång förrän en bit in i första perioden. Då tog Kalhäll ledningen med 1-0 sedan Anton Söderqvist blivit lämnad ensam med en Kalhällspelare.

Bild: Peter Jonsson, Hammarby Foto
Efter det spikade Anton igen stolpen på klassiskt Klintanmanér. Nu tog Bajen över spelet och målen började trilla in. Det kvitterades, togs ledningen och densamma utökades innan första perioden var slut och siffrorna 1-3 lyste på resultattavlan.

Andra periodenblev lite lojare för Bajenspelarna verkade inte riktigt vilja gå för fullt. Lindgren åkte på en ful bentackling som renderade #6 i Kalhäll ett matchstraff. I numerärt överläge i fem minuter lyckades Bajen sätta en pyts. Målen fortsatte sedan att komma och vi kunde gå till periodvila med 1-6.

kalhall3.jpgbild: Peter Jonsson, Hammarby Foto


Inför tredje perioden får vi Bajen Fans sportchef Daniel Enberg upp till mikrofonen för en kort intervju. Även Lindgren haltar upp för en kort intervju, (eller monolog?), och kan glädjande nog berätta att det bara blev en lårkaka.
Webradiosändningen verkade uppskattas av lyssnare både i Frankrike och Österrike samt här i Sverige. 57 unika lyssnare hade vi den här gången. Tack till alla er!

Tredje perioden tar Bajens fysik ut sin rätt. Kalhäll hänger inte med och trots att Bajen endast har tolv utespelare att tillgå sedan även Marcus Köhler fått stiga av med ett befarat benbrott så nöter vi ner dem. Kedjorna har kastats om ordentligt och ett tag spelar det gamla strävsamma backparet Olsson/Kny forwards i samma kedja.
kalhall2.jpg
Men man kan inte beskylla Bajen Fans för att lägga sig på försvar utan målen trillar in vartefter. Liberg stänker in ett par mål. Richie och Marcus Nordberg gör var sitt och Benny fastställer resultatet 1-11 med bara sju sekunder kvar att spela.

Bajen Fans var totalt överlägsna även om Kallhäll emellanåt stack fram med vassa kontringar men då storspelade Anton i målet. Stundtals slarvigt spel från Bajen Fans med passningar som gick helt galet och flera indianer. Skäll på dem, Tommy!

Stångkorvar
1 stångkorv går till assistkungen Fredrik Lundin. Ett mål och fem assists.
2 stångkorvar går till Tobias Liberg som var säkerheten själv igår. Två mål dessutom.
3 stångkorvar ger jag till Richard Gustafsson som var den som hade mest fart under skridskorna genom hela matchen. 3 mål och en assist blev hans facit.

Bäst för dagen var när Bamsingarna orsakade rundgång i hela hallen genom att köra på samma kanal på sin trådlösa mik som hallen körde sitt speakersystem via.

Bild: Peter Jonsson, Hammarby Foto
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024