Andra träningsmatchen för BF IF & premiär!

lusth.jpgBajen Fans Hockey spelade idag lördag säsongens andra träningsmatch. Idag mot Foc Farsta i MB-Hallen.
Ett decimerat dessutom för BF IF. Med Benny borta, Mankan dessutom och 6 backar borta. Vilket gjorde att bla
Tobias Laudon-Sörlin fick ta en backposition i dagens match. Sen var det kul att se Liberg på isen igen.
BF IF började matchen bäst. Skapade tryck i anfallszon och Farsta satsade på kontringar. Det dröjde dock innan målen trillade in i målburen. Efter första stod det fortfarande 0-0 där även en lirare i Farsta hade fått en man borta då han fick matchstraff.Första målet kom 10 minuter in i andra. (målskyttar får ni läsa på bajenfanshockey.se)
Och det enda målet efter 2 perioder. 1-0 till BF IF. Men Bajen borde ha gjort fler mål efter alla chanser man skapade.
I tredje periodens sista 10 min lossnade allt. Puckarna kom in i mål till slut. hela 5 mål gjorde Bajen i sista och vann matchen med 6-0. Extra roligt var att Bajens keeper Anders Lagerqvist höll nollan. Men fick god hjälp av våra backar.Efter matchen så stannade vi kvar för en premiär i BF IFs historia. Vårat juniorlag skulle spela sin första träningsmatch.
Bajens j-20 lag mötte Kallhäll. Eller som vi på läktaren sa, Detroit Red Wings eller Kallhälls Red Wings.
Matchen började inte bra för Bajen. 0-1 efter 18 sekunder. Men efter några minuter senare kvitterade Bajen. Och innan första var slut så ledde Bajen med 2-1.
I andra så vände Kallhäll till 3-2. Men sedan så vände Bajen tillbaka till 4-3. Svängig match med andra ord.
Men Kallhäll kvitterade till 4-4 och då var matchen slut, trots matchklockan stod på någonting på 15. Men 4-4 kan vi vara nöjda med, första matchen för j-20 laget. ihopplockat lag så det kan bara bli bättre. Om jag inte minns helt fel spelar dom nästa träningsmatch redan på onsdag i Västerhaninge.Kul med 6-0 seger & kul med juniormatch.Vid tangentbordet