Ett hjärta - En förening
fredag, december 08, 2023

Rugbyns match-rapport mot Göteborg.

Vinst med 83-3.
Ett 10-tal personer samlades på Valla Krog som sedan tågade ner till planen iklädda grön-vita kläder, flaggor och hockeytröja. Gröna bengaler rykte när matchen började. Sången fanns men var lite klen, mest och finast sjöng en liten liten pojke -Bajan Bajen, Bajen Bajen. Troligt son till en av spelarna.

Hammarby öppnade matchen med ett försök (5 poäng) ganska snart. Sedan gjorde Göteborg sina 3 poäng på en straff. En helt överlägsen match. Roande att titta på med snygga spring-fintar och passar till sig själva. Spelet såg enkelt ut när de passade varandra och jobbade sig framåt. Spelarna själva var mindre roade. Tyckte det var en mesig match utan skador och kändes mer som en träningsmatch. (Bara en i bortalaget som skadade foten)

Supportrarna hade full koll på sista kvarten. En mycket kall och blåsig dag. I kassan fick de in mer än 900kr och minst 600kr är helt och fullt resultat av Jespers stora engagemang och hjärta. Matchens lirare fick en Roland Cedermark-skiva. Ett få-tal personer följde med spelarna till lokalen där motståndarlaget blev bjudna på mat precis som det ska gå till i rugby. Bajen Fans skänkte en av deras nya flaggor som genast tejpades upp på väggen med glada miner. Spelarna var som vanligt mycket glada och tacksamma över supportrar på läktaren. Några festade vidare på stan. Personligen åkte jag hemåt mycket road och nöjd av att ha fått lekt med deras roliga boll. Ser framemot deras nya match-tröjor som kommer snart och det kommer även en variant till supportrarna utan reklam. Hjärtat
Insänt av HJÄRTAT
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]