torsdag, mars 28, 2024

Norsborg stretade på!

Stångkorvsmannen #14 Gustavsson.

Norsborg stretade på i två perioder på söndags kvällen när Bajen Fans IF vann med 9-3, hade även ledning med 3-1 efter halva matchen.
Period 1
Efter bara 16 sekunder så drog Rikard Lidström på sig en utvisning, utvisningen klarade Bajen Fans av utan några större problem. Under den första halvan av den första perioden så böljade spelet fram och tillbaka och hade ingen direkt struktur, Pontus Andersson missade ett friläge som han borde ha satt, men efter 12:16 så gjorde Marcus Köhler 1-0.
Norsborg fortsatte att spela och kämpa på bra trots Bajen Fans lednings mål och 18:05 kunde den duktige nummer 5 Fredrik Fryr kvittera till 1-1, det blev period siffrorna.

Period 2
Bajen Fans började trevande i början av den andra perioden och 6:40 då gör Norsborg 2-1 av Fredrik Fryr och ett Norsborg som gjorde 3-1 bara efter drygt en minut efter sitt ledningsmål. En timeout tycktes inte hjälpa Bajen Fans Hockey efter 2-1 målet. I samband med 3-1 målet så byter Anders Lagerqvist med Anton Söderqvist.
Bajen Fans börjar öka tempot och 14:29 kommer reduceringsmålet av Pontus Andersson, och det målet gav den energin Bajen Fans behövde och när det endast återstod 17 sekunder kvar av matchen så kvitterar Bajen Fans till 3-3 av Tomas Lindgren.

Period 3
Om Bajen Fans började den andra perioden trevande så var det den raka motsatsen mot den tredje och efter 2:16 så gör Pontus Andersson sitt andra mål för kvällen. Det dröjde inte länge efter att Richard Gustafsson gör 5-3 efter 6:52. Några sekunder senare drabbas Bajen Fans av en utvisning, men det hindrar inte Benny Rönnelöw att göra 6-3 i boxplay. Sen rullar det bara på för Bajen Fans och det är spel mot ett mål och Norsborg orkar inte stå emot och inom loppet av tjugoen sekunder så gör Robin Söderström och Fredrik Lundin 7 och 8-3. Efter det åttonde målet så är spelet och matchen avslagen. När det återstår trettio sekunder så fast ställer Freddie Ferm slutresultatet 9-3.