Bajen Fans Hockey - Katrineholm 10-2

På onsdagskvällen spelades ytterligare en match med Bajen inför Gotland.
Katrineholm stod för motståndet på Zinken på den annorlunda matchtiden
20:30.

Första perioden började som vanligt med trevande spel från Bajen och Katrineholm stod emot bra. Det dröjde 7 minuter innan första målet kom.
Och det var Benny Rönnelöw som gjorde som nu är tillbaka då han inte spelade i lördags. Sedan tror jag att det var Helander & Lundin som assiterade till målet. För 6 minuter senare var det exakt samma som stod för 2-0 målet med Rönnelöw som målskytt.  2-0 stod sig perioden ut.
Andra så gör Bajen 3-0 nästan omgående. Bara 1,48 spelad då 3-0 var ett faktum och Helander målskytt. Katrineholm reducerar till 3-1 och vilket gjorde framförallt deras tillresna fans överlyckliga. Tillägg om detta var väl  spelarna i katrinehoms anhöriga som var på plats. Sedan vet jag inte vad Katrineholm håller på med. För på 1 minut och 59 sekunder gör Bajen 4 mål på den tiden. Har nog alldrig varit med om detta tror jag. Rönnelow, Schöld, Helander, Gustafsson målskyttar. Ställningen är nu 7-1. Och innan andra är slut så gör debuterande Henrik Nordlund sitt första mål i Bajen och 8-1. Som är resultatet efter 2 perioder.

I tredje blir en sömnig historia då det inte händer så mycket. När Bajen kommer 2 fria mot målvakten så ska det bara vara mål men så blir det inte, då en eller 2 passar för mycket gör att målvakten räddar.
Efter att Bajens keeper Anders Lagerqvist var ute på en utflykt från det egna målet får Katrineholm in en reducering till 8-2 och Bajen går mot sin andra mållösa period på Zinken. Men Henrik Nordlund ser till att så inte blev så men fick nog en del hjälp med det också då var nog ett självmål av Katrineholm men Henke fick målet. Och 22 sekunder senare gör Rönnelöw sitt fjärde mål för kvällen och Bajen gör sitt 10:e mål ikväll vilket slutade där. Seger med 10-2 och Bajen har ett perfekt snitt nu. 10 mål per match.
Publiken då? jo, ca 100 pers i början men under matchens gång sjönk publiksiffran allt mer då det började bli sent på kvällen.