Vi fick en kall promenad dit. Våra spelare värmde upp på isen utanför hallen.
Inne hade några juniorer träning.

Bortser man från taket och lyset gillade jag deras hall. Var väl inte riktigt färdig med byggnationerna, ett berg och ett slags sandtag. Men de hade fina små läktare och möjligheter att byggas större. En varm och skön kafeteria som var smyckad med priser och vimplar i fönstren. Fick höra att Örbys spelare inte värmde upp för de hade gjort det en gång och förlorat. Kan vi få dem att ändra på det 

Fick några ord med Grossmann, han har äntligen fått göra sin knäoperation och den ska ha gått bra, det var ju glädjande.
En person hoppades att det inte skulle bli några avblåsningar alls den här gången. Inga mål, bråk, utvisningar, tekningar ingenting€¦ Bara hålla pucken i spel i 20 min i 2 perioder. Men det blev utvisningar och avblåsningar mm fast inga grejer att nämna. Tyvärr måste jag säga att det blir första pris med motivering som den tråkigaste matchen för i år. Och den här gången finns det inget annat än matchen att skriva om heller.

Redan när en halv minut gått hade vi haft två skott på mål. Innan en hel min gått hade även Örby gett våran målvakt en räddning. Sen rullade allt på. De hade ingen speaker men spelade lugn såpamusik istället. Jag har inte full garanti på vem som gjorde vilket mål. Men eftersom andra kan skriva fel i sina matchrapporter utan att dö kan väl jag med göra det. (Jag riskerar ju förmodligen att dö om jag inte skriver alls) Så nu kan ni ju ha kul och jämföra vad de andra har skrivit. Pontus Andersson ska tydligen gjort ett mål, borde vara något av Bennys mål.

2:16 Andreas Olsson 0-1 Jag trodde det var en annan person, hur kunde jag missa det?
3:13 Benny Rönnelöw 0-2 Såg jag inte, fick flimmer för ögonen men några säger att det var Benny så det stämmer säkert.
10:21 Benny Rönnelöw 0-3
13:07 Benny Rönnelöw 0-4
15:54 Magnus Helander 0-5 Snyggaste målet. Såg ut som en omöjlig vinkel och för trångt. Han fick in pucken nästan som bakom målet, från sidan.
16:34 Benny Rönnelöw 0-6

Jag kan absolut inte uppskatta hur många som var där.
Vi var få men ändå några stycken. Fast vi var dåliga med sången, nästan så man hoppa till när en ramsa drog igång.
I de sista minuterarna glömdes det att stoppa klockan vid en avblåsning. Det visade sig att de hade en speaker, sa att de skulle låta spelet gå i 15 sekunder innan klockan skulle starta igen. 0-6 i paus då.

4:4. Andreas Jakubowicz 0-7
8:47 Fredrik Mälberg 0-8
11:37 Christian Styf 0-9 En kanon å såna är härliga.
..:.. Magnus Helander 0-10 Korta snabba passningar vid buren var härligt.
16:08 Örby IS 1-10
Typ det roligaste målet. (Även om det aldrig är kul när motståndaren gör mål) Fick flest applåder av oss. Blev väl ett litet misstag, trodde det var blåst.
18:46 Benny Rönnelöw 1-11

Marcus Köhler fick en puck i ansiktet. Gjorde säkert ont men såg ut att gå relativt bra, hoppas det stämmer. Örbys målvakt fick också pucken i huvudet. Tog av sig hjälmen och fick sätta
sig ner en stund och såg groggy ut.
Vår målis Tony Bylund höll på att göra ett självmål men det gick bra.
Tyvärr gjorde ju Örby mål själva istället.
Var många skott på mål, vissa mer synd än andra att de inte gick in. Men Benny, I LÖÖÖW YOU. Slutade 1-11. Inget snack om vem som skulle vinna.
Även om jag tycker det var en tråkig match och det är klart vi har många skickliga spelare som gör otroligt snygga passningar och dribblingar och mål. Men det var väldigt mycket slarv och det saknades nånting i stil med action eller lite go. Gäller även oss fans. Men jag är helt övertygad om att €DET€ kommer finnas där i sista matchen på hovet. Ser fram mot all försäljning och människor mm. Kommer bli en magisk kväll.