Ett hjärta - En förening
fredag, december 08, 2023

Vi tystnar aldrig

En person vid namn Karl Potapoff har agerat på ett sätt som vi anser stå utom all rimlig proportion. Denne har på olika sätt utfört vad vi anser vara försök att tysta supportrar från att yttra sig kritiskt om honom, i ett fall så pass att en supporter valt att stänga ner sin blogg. Vi anser också att han har försökt sprida felaktiga uppgifter om Bajen Fans och Bamsingarnas initiativ till en ny förening, som sker i väntan på beslutet från Nacka om hopslagningen.

För er som inte varit med i turerna kring Hammarby IF Ishockeyförenings senaste säsong så har det säkerligen i alla fall inte undgått att det varit en stor turbulens. En person som vi anser vara en stor bidragande orsak till denna turbulens, och att slutresultatet blev konkurs istället för bolagisering, är Karl Potapoff. Han har rört upp irritation inte bara från supportrar utan även från spelare och har i dagsläget endast förtroende i en liten grupp personer.

Vi var redan tidigare på det klara med att vi inte vill ha Karl Potapoff i det fortsatta arbetet med hockeyn i Hammarby IF. Med anledning av hans senaste ageranden är vi nu mer säkra än någonsin på att Karl Potapoff är en person som skadar vår förening och som vi inte vill ska ha något att göra med den framtida nystarten på hockey i Hammarby, oavsett från vilken division och i vilket format det sker.

 Vi kommer aktivt motarbeta honom om han fortsätter försöka vara en aktiv del i nystartandet, och om han hans åtgärder för att tysta supportrar fortsätter, så kommer vi också uppmärksamma detta fula beteende mot Bajare ännu mer.

/Bajen Fans, Bamsingarna, Ultra Boys, Hammarby Ultras, Bara Bajare, Söder Bröder
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]