söndag, april 28, 2024

Tuff vecka för Bajen

Vecka 47 blev en tuff vecka för våra lag, med flera förluster - men en seger som avslutning!

Herrarna hade en jämn match hemma mot Göta, men skärpan framför kassarna och förmågan att hålla sig borta från utvisningsbåset avgjorde till gästernas fördel. Kapten Okerblad gjorde sin 150:e match i Hammarbytröjan, hatten av!

Anonym tyckare delade ut:

3 korvar till #14 Alex Mattsson

2 korvar till #35 Oliver Palm

1 korv till #5 Alex Wahtramäe

Fredagsmatchen i Nacka blev en ganska tråkig historia, där hemmalaget var bättre och vann rättvist med 6-2.

3 korvar: #30 Hugo Säll, #3 Pa-Mansu Janneh, #26 Johan Uhlin, #19 William Ehn

2 korvar: #26 Ludvig Nilsson Eriksson, #48 Felix af Jochnick, #4 Kevin Bjärgestad, #56 Henrik Lövgren, #7 Melker Ferdfelt

1 korv: #5 Elias Heiskanen

Damerna hade två hemmamatcher i veckan, först mot evige antagonisten Haninge. Det blev en märklig match där Haninge rivstartade och det var 0-5 redan efter 11 minuter. Därefter svängde det rejält och Bajen dominerade i den andra perioden, utan att lyckas göra mål. Det hela slutade med förlust 1-6, sedan Saga Berglund gjort Bajens enda mål på straff (en riktigt snygg sådan).

Hasse på Söders korvkommitté röstade fram:

3 korvar till #7 Saga Berglund

2 korvar till #68 Felice Rönnlund

1 korv till #30 Evelina Jacobsen

Veckan avslutades med hemmamatch mot SDE, där det blev en säker seger med 3-1 även om siffrorna borde ha varit betydligt större sett till spelövertaget.