torsdag, mars 28, 2024

Succélånet visade vägen

Hammarby hade lånat in André Petersson från Hanviken till lördagens hemmamatch mot Sudret - och det blev en riktig succé, han låg bakom det mesta när Bajen äntligen tog sina första poäng i Alltvåan!

Det var just Petersson som inledde målskyttet i mitten av första perioden, men gotlänningarna vände tack vare ett par power play-mål. 1-3 på tavlan inför den sista perioden, men då tryckte Bajen på gasen rejält. Tre mål inom loppet av tre minuter (varav två i power play), och det var plötsligt ledning för rätt grönvitt lag. Sudret skulle dock kvittera, och det var 4-4 efter full tid. Hammarby hade gott om chanser att avgöra i förlängningen, bl.a. i spel 5 mot 3, men det hela fick avgöras på straffar. Där var det återigen Petersson som klev fram, och hittade nätet två gånger - den andra fullträffen blev också matchavgörande. Två poäng till Bajen!