onsdag, april 24, 2024

Nu vände det - nästan

Det där med tremålsunderlägen efter första perioden börjar bli en tråkig vana - under torsdagskvällen hände det igen. Den här gången var det dock riktigt nära att vi lyckades vända på steken...

3-0 på tavlan efter den första akten inför en öde ishall i Ålers styckebruk. Rättvist, men siffrorna var kanske lite i överkant.

I den andra perioden gjorde Bajen det mesta rätt, förutom mål - trots ett stort spelövertag och många klara chanser. Den tredje perioden blev lite jämnare, men fortsatt med bra spel för Hammarby som lyckades reducera både en och två gånger. Det hann bli riktigt nervigt på slutet, men tyvärr vaknade vi lite för sent och Åkers höll undan till seger med 3-2.

Vår målvakt Philip Nilsson åkte på en otäck smäll och tvingades utgå i tredje perioden, vi håller våra tummar för att det inte ska vara något allvarligt.

När numerären i bortaklacken var skrämmande låg (3 tappra) fick undertecknad ta på sig rollen som korvgubbe, i brist på andra intressenter:

3 korvar: #14 Viktor Karvonen

2 korvar: #5 Elias Rongione, #100 Jesper Skogström, #7 Melker Ferdfelt, #3 Philip Fridh

1 korv: #18 Jonas Löfgren, #34 Ricky Bredberg, #37 Robin Lindström

Andreas Elfvengren dömde oss för tredje matchen i rad, och för tredje matchen i rad inkasserade han fyra pipor i betyg.