torsdag, mars 28, 2024

Uddamålsvinst inför fullt tält i toppmötet

Som så ofta förut blev fredagens möte mellan Hammarby och Haninge en stenhård historia - med Bajen som segrare!

Det var en välspelad men ganska chansfattig match till en början, mellan två starka lag som tog ut varandra. Hammarby gjorde 1-0 i slutsekunderna av den första perioden genom Petra Eriksson, och det visade sig bli matchens enda mål. Den andra perioden var precis som den första väldigt jämn, men i tredje var det ett ganska ordentligt spelövertag för Bajen som gjorde det mesta rätt förutom att pucken inte ville in.
Haninge skapade å andra sidan några riktigt farliga chanser, och var bara en stolpträff ifrån att kvittera. Men Hammarby höll alltså undan till tionde raka segern! Detta inför fullsatta läktare i tältet, en hel del extra publik trillade in då bandymatchen som skulle spelas samtidigt blev inställd. Kul med bra drag, hoppas att många hittar tillbaka!