Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Vila i frid, Monica

BK_08_09_Moinca_Bruno_BT.jpg

Vi har nåtts av ett tråkigt besked om att Bajens Fans Hockeys motor och Bamsingarnas ”TopDog”, Monica Willberg har lämnat detta jordeliv.

Bruno_Monica_Jabbe_2008_2009.jpg
Anne_Monica_Jenny_bortaresa_2007_2008.png

Som kassör, styrelseledamot och ivrig bortareseentusiast i Bamsingarna var Monica med och bildade Bajen Fans Hockey där hon tog hand om det ekonomiska samt blev materialare. Med en energi som är få förunnat tog hon hand om ”sina pojkar” och tutade i dem köttbullsmackor och annat gott. Det lilla blå Renault-skåpet hon rattade gjorde sina modiga mil i BFIF:s och Bamsingarnas tjänst.

Monica drabbades av en stroke för några år sedan som kraftigt begränsade hennes möjlighet att närvara vid Bajens hockeymatcher men hon följde matcherna på avstånd.

Vi vet ännu inte när begravningen kommer att ske och med rådande restriktioner i och med Covids framfart, den sjukdom som slutligen blev Monicas öde, får vi se hur Bamsingarnas representation kommer att se ut.

Våra tankar går till Monicas närmaste.

Vi saknar dig och vila i frid
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024