Ett hjärta - En förening
fredag, oktober 30, 2020

Bajen wingklippta i premiären

Wallden.jpg

Den evige mardrömsmotståndaren från Märsta besegrade Bajen i lördagens premiär - slutresultatet blev 3-4.

Det var väl i ärlighetens namn ingen vidare match - typiskt nervig premiärhockey. Bortalaget Wings kändes snäppet vassare i de två första akterna.
Den första perioden slutade mållöst, men i den andra gjorde gästerna två mål på kort tid. Wings hade bara två utvisningar i matchen, som lägligt nog kom i tät följd mot slutet av den andra perioden.
"I 5 mot 3 ska det bara vara mål" sa Joakim Albertsson, som var den som satte säsongens första Bajenbalja i just den spelformen.

 

I den tredje perioden var det lite övertag för Bajen, som kvitterade genom Daniel Livv. Wings hade dock svar på tal och gjorde åter två snabba mål.
2-4 på tavlan och uppförsbacken var brant. Firma Algeman/Jansson satsade på timeout och tidigt plockad keeper vilket gav resultat, då Albertsson reducerade med sin andra kasse för dagen. Tyvärr blev det alltså inte roligare än så, Wings höll undan till en knapp men rättvis seger.

 

Lasse Bornebäck delade ut säsongens första stångkorvar, till idel nyförvärv:

 

3 korvar till #57 Oscar Wallden

2 korvar till #47 William Brännmark

1 korv till #63 Daniel Liiv

 

Totalställning: se ovan ;)

 

Vi avslutar med en glad nyhet - samtidigt som a-laget begick hemmapremiär gjorde J20 detsamma i tältet på Kärrtorp, och det blev seger med hela 9-2 mot Väsby!

Taggar: Inget

Om skribenten

Victor

0 Kommentarer

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]