Ett hjärta - En förening
söndag, juni 23, 2024

Supporterspelare #3 fixad och vi är i Mååååål!

Supp_Spel_No3_Tim-Henriksson.jpg

Projektet Supportrarnas Spelare har nu uppnått målet 100 000 insamlade kronor vilket känns väldigt stort. Samtidigt har Hammarby Hockey gjort klart med Supporterspelare nummer 3, Tim Henriksson som är en förstärkning på backsidan.

Supp_spel_2020_klart.jpg

#3 Tim Henriksson
Skolad i Valbo, Brynäs och som junior i Timrå samt en säsong i Brynäs J20 med inhopp i en match i SHL blev det det en säsong i Texasklubben Lone Star Brahmas i North America Hockey League innan han återvände för spel i HockeyEttan i KRIF och Valbo förra säsongen. Nu återfinns han alltså i Bajen där han ska förstärka försvaret vilket innebär att laget just nu har ett stort gäng backar (är vi uppe i 10 nu?). Vi får se om det blir aktuellt att låna ut någon eller några av dem till klubbar i behov av försvarare.
Länk: Tim Henriksson på Elite Prospects
Välkommen till Bajen, Tim!

#SupportrarnasSpelare
Ett för jävla stort tack till er alla som bidragit till projektet, 100 000 är mycket stålar i Coronatider. Att vi tillsammans med Bara Bajare och Bajen Fans har klarat av att fixa insamlingen känns riktigt stort. Nu slipper ni, kära Bamsingar, tiggarmejl för ett tag framöver, haha!
Bamsingarna vill rikta ett extra tack till BF:s järngäng Kalle Strandberg, Marcus Beckford och Johanna Sjödin som arbetat hårt. Det har varit ett sant nöje!

Säsongskorten
Hur får ni era säsongskort som ni pröjsat för i samband med Supportrarnas Spelare?
Jo, all information om detta hittar ni på följande länk: http:// LÄNK biljettinformation- hammarby-if-wings-hc- arlanda/


Tack alla och nu kör vi igång allvaret!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024