Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Inför träningsmatch numero 3 – Hemma mot Linden

Spelarbaset_traningsmatch_2020_hw.jpg

Hammarby Hockey – Eskilstuna Linden Hockey
Lördag 29 augusti, kl 15.30
SDC-hallen på Sätra IP


Efter ett dubbelmöte mot Köping med en oavgjord och en straffseger som resultat väntar nu ännu ett motstånd från HockeyEttan Västra, nämligen Linden Hockey som förra säsongen slutade tvåa i Hockeyettan Västra Vår bakom Nyköping. Pallra er till Sätra IP, 50 pers får komma in och titta!

hh-Linden_2020-08-29_laguppstallning_hw.jpeg.jpg

Eskilstuna Linden Hockey
Laget torde vara snäppet bättre än Köping i kvalitet och de flesta i truppen från förra säsongen verkar vara kvar i laget inklusive deras bästa poängspelare. Som det ser ut är det deras första träningsmatch (har inte hittat några uppgifter som säger något annat).

Bajen
Det största glädjeämnet för mig är att tränarna Algeman och Jansson satsat på att få en bra grund i försvarsspelet, redan i första Köpingsmatchen syntes en klar förbättring gentemot föregående säsong. Från uppställningen i mittzon med chans till spelvändning till spelet i numerärt underläge såg det helt klart bättre ut och vad som framkommit efter onsdagens bortamöte i Köping var försvaret fortsatt bra. Efter två spelade matcher borde vi idag få se att killarna börjat hitta varandra bättre i uppspelsfasen och i liret innanför offensiva blå samt framför motståndarkassen.

Publik
50 personer får komma in och se kampen och det är först till kvarn som gäller. Inträdeskostnaden är noll pesetas. Tänk på att hålla socialt avstånd på läktaren!

Webb-TV
Matchen kostar 50 kronor att titta på via webben.
Länk: https://live.hockeyettan.se/livestream?id=28510&fbclid=IwAR3VnAawZZvhiWT_MA-sTKBKDoym4x0yxTnnZSB8DTnwENtrOg9_ZdYj69w

Länk:
Hammarby Hockey: intervjuer efter Köping-Hammarby, därav en av Okerblad som intervjuar Wincent Blomdahl (Supportrarnas Spelare 1 &2): http://www.hammarbyhockey.se/traningsmatch-2-kpn-hif-eftersnack/

Foton: Henric Wauge


Nu tar vi en seger på ordinarie tid! Forza Bajen!

/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024