Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Supportrarnas spelare – sista rycket - lotteri

Supp_Spel_2020_lotteripriser.jpeg.jpg

Vårt, tillsammans med Bajen Fans och Bara Bajare, projekt Supportrarnas Spelare kommer att pågå september månad ut och nu saknas mindre än 25 000 kr för att delmål 3/slutmålet 100 000 kr skall vara i hamn och då kan vi emotse en tredje kvalitetsspelare som förstärker Hammarby Hockey A-lag. Nu lottas även signerade handskar och tröjor ut om du langar in en 50-lapp t.o.m. e den 1:a september!

För att krydda kampanjen lottas nu finfina träningströjor och handskar (helt nya) ut om man skickar in 50 kr. Prylarna är signerade av spelarna. Lotteriet pågår till och med tisdagen den 1 september.

Färskaste siffran på insamlade medel är 76 058 kr vilket är helt fantastiskt i tider som dessa. Med dryga fem veckor kvar till seriestart gör vi nu en sista ansträngning för att få projektet fullbordat. Så har ni en hunka över uppskattas en gåva så otroligt mycket!

Kom ihåg att en gåva på en femhundring renderar ett säsongskort och även om du redan har ett så ta ett till och ge bort i gåva till någon kompis eller skänk kortet till Bamsingarna, BF eller Bara Bajare så hittar vi en tacksam mottagare!

Din gåva sätter du in via Swish 123 583 17 06 eller Bankgiro 837-5313. Märk betalningen "Supportrarnas spelare". För att kunna få ett säsongskort vid gåva på 500 kr måste du fylla i dina uppgifter i dokumentet på denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRNUAOPpQA9Aiufn0lQ7MeBlzxHxbt2dSDGm-rjkCZUMGvuA/viewform

För ett starkt Hammarby Hockey!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024