Ett hjärta - En förening
fredag, juni 14, 2024

Hockeyn i knipa - Rädda Hockeyn!

Screenshot_20200323-094438_Swish.jpg

Efter en katastrofal säsong 19-20 för våra A-lagsherrar har det skapats ett förbannat, jävla underskott i Hammarby Hockeys kassakista. Samtidigt härjar nu ett förbannat, jävla virus som drabbar alla hårt, inte minst idrottsföreningar (i och för sig var det väl tur i oturen att kvalet för killarna avbröts och Bajen behåller sin plats i ATG HockeyEttan vare sig de var värda det eller ej).
Bistra tider stundar, mina vänner. Nu gäller det att vi tillsammans fixar det här!

Underskottet
Efter dålig publiktillströmning under hela säsongen inklusive Bajenkvällen saknas det i storleksordningen någonstans runt 300 000 kr på kistbotten. Efter påbörjade insamlingar/kampanjer har dryga tredjedelen kommit in och det bara under senaste dygnen.

Hur allvarligt är det då?
Det är förbannat, jävla allvarligt! Det är första gången sedan omstarten med Bajen Fans Hockey som ett dylikt läge uppstått och föreningen samt dess medlemmar och supportrar sätts på prov i skarpt läge. Tidpunkten är i stort sett sämsta tänkbara med Covid-19 i farten. Alla drabbas vi på ett eller annat sätt av detta virus hälsomässigt och ekonomiskt.
Det är bara att kavla upp ärmarna på nätbrynjan och gemensamt stabilisera upp situationen.

Hur kan jag bidra?

1. Köp en ”soffbiljett”
Swisha eller girera in minst en 50-lapp till hockeyföreningen så deltar du i utlottningen av några priser.
Hockeyns BG 315-7500 eller Swish 123 614 23 01 är det som gäller och märk bidraget med ”100 år 2021”.

2. Plakett på Zinken
Är du, ditt företag eller företaget du jobbar för riktigt stadda vid kassa finns möjligheten att för 5.000-10.000 pix pröjsa för en plakett som sätts upp i den kommande nya Zinkenhallen/tältet.

För punkt 1 och 2 är det följande länk som gäller för att läsa mer: Hammarby Hockey satsar för framtiden

3. Bli medlem i Hammarby Hockey
Många medlemmar ger en ordentlig peng till föreningen. Att ett stort antal medlemmar ur föreningsdemokratisk synpunkt är att föredra (man är mer benägen att närmare följa och kritiskt granska verksamheten i en förening man själv är medlem i). Dessutom är det kalas med ett välfyllt årsmöte smile
350 kr kostar medlemskapet per år (100 kr om du är under 18 år). Medlemskap: Bli medlem

4. Skaffa säsongsplåten 20-21
Försäljningen av herrlagets säsongskort för sässen 2020-2021 är påbörjad och vare sig du är en läktarnörd som alltid hänger på låset vid hemmamatcher eller om du är sällangående som vill stödja verksamheten så är detta en finfin investering till en kostnad av 1.000 för vuxen (600 för ungdom, student och pensionär.

Om punkt 3 & 4 läser du mer på följande länk: Fler sätt att stödja oss: Medlemskap & Säsongskort

Rädda Hammarby Hockey och håll er friska, gott folk!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024