Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Fredag: Hemma mot serieledarna - Kom alla Grönvita!

hh_logo_text_under_.png

Hammarby Hockey Herr – Strömsbro IF
Fredag 24 januari 19.00
SDC-hallen

En så förbaskat efterlängtad trepoängare blev det borta mot Hanviken på onsdagskvällen efter en absolut magnifik tredjeperre. Nu väntar Gävlelaget Strömsbro och det är bara att fortsätta striden för att undvika kval.

När Bajen var på besök den 8 januari i Testebo Arena, strax utanför Gävle, blev det en jobbig 3-1-förlust men imponerade det serieledande laget? Njäe, det tycker jag egentligen inte. Det mest signifikativa i den matchen var att Strömsbro i egen zon var jäkligt tajta och kunde styra ut vårt anfallsspel längs sargen och kom pucken in framför deras kasse var frenesin absolut, det var försvarande klubbor och kroppar överallt och våra grönvita kunde inte komma underfund med någon lösning. Att vi dessutom brände ett par, tre frilägen gjorde inte saken bättre men frilägesstatistiken fick ju en rejäl skjuts uppåt mot Hanviken där Nestor Plarsmo och Robin Kokkonen gjorde livet surt för motståndet.

Med blixtrande omställningar, fler backskott och stenhård vilja att forcera in returerna ska vi kunna gå segrande ur striden och segrar behövs; Vi ligger fortfarande jumbo i tabellen och behöver varje förbannade poäng för att klara oss kvar i HocketEttan.

Vår klack gör allt den kan för att motivera de våra, fastän ofta dåligt bemannad gör den sin tondöva röst hörd. Kom på fredag och sjung med oss, se det som en förövning inför Bajenkvällen!
Ein hunka i inträde (hälften för de under 18 och pensionärer).

Länkar
Tabell
Plåtar till Bajenkvällen
Bajenkvällen 2020: Ett meddelande från Bajen Fans

Forza! Slakta! Segra!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024