Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Vecka 51 – Hockey

hh_logo_text_under_.png

Tre matcher bjuder denna vecka på. Intressanta J18 går för tredje raka. Damerna möter hårt motstånd. J20 avslutar grundserien. Längst ned lite påminneler och en push för Herrarnas inledande match i fortsättningsserien. Forza!

Måndag
J20
Hammarby Hockey – Haninge Anchors HC
19.30 Kärrtorps IP
Avslutande matchen i grundserien för redan Allettan-klara Bajen J20. Vore mumma med en seger mot ett av lagen de skall möta i Allettan ör att ha ett litet övertag på dem.

Onsdag
Dam
Hammarby Hockey – Södertälje SK
19.30 Kärrtorps IP
Återigen hemmamatch mot SSK för tjejerna. Förra mötet var en nagelbitare som slutade med 1-0 i grönvit favör efter mål av Eveline Kjetselberg. Sista matchen före juluppehållet. Bamsingarna bjuder på glögg.

Torsdag
J18
Saltsjöbadens IF – Hammarby Hockey
20.00 Saltsjöbadens Ishall
Serieledarna i J18 Division 1 Östra fortsättning B åker ut till Saltsjöbaden för att försöka ta ännu en seger före juluppehållet.


Övrigt


*** Bajenkvällen 2020 ***
Glöm för fan inte att tjacka plåtar till Bajenkvällen den 1 februari! Två hockeymatcher och massa skoj på Hovet.
Biljetter: LÄNK

*** Seriepremiär ***
Hammarby Hockey Herr – Wings HC Arlanda
Måndag 30 december 19.00
SDC-hallen
Den mycket intressanta och viktiga inledningsmatchen i fortsättningsserien för våra killar. Vi går in i serien med noll poäng och behöver med en gång visa vart skåpet skall stå. Kommer vi få se en ”Benny”-effekt efter tränarbytet? Så Bamsingar, steppa upp och ta er till SDC-hallen! Med full supporterläktare blir allt mycket enklare.

*** Extra fucking bonus jävla stångkorv till jul ***
Rösta på din favorit i herr/dam-lag för att ge dem extra korv i vår traditionella Stångkorvsliga. Röstar gör du här på vår hemsida.

Ta en paus i julstöket och se hockey!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024