Ett hjärta - En förening
onsdag, april 17, 2024

ÄNTLIGEN PREMIÄR !

50022183_621091174987398_2531958047912230912_n.jpg

Som vi längtat, som vi väntat. Äntligen är den här. Premiären. Den inleds på fredag borta mot Visby/Roma på Gotland. 

Tuffast tänkbara inledning för Hammarby Hockey på denna säsong. Premiär borta mot Visby/Roma på fredag och sedan Huddinge borta på söndag. Efter detta väntar nederlagstippade Segeltorp hemma i SDC eller "Vaddennuheterhallen". En sak är i alla fall säker. Hockeyettan har bytt namn till ATG Hockeyettan, föga troligt att jag nånsin kommer att nämna det bara (förutom nu). 

Vi är i alla fall ett glatt gäng som åker till ön på fredag och ni som inte gör det hoppas jag på att ni besöker BF Cupen på Gubbängen. Så ses vi förmodligen på söndag i Huddinge. Nedsläpp sker 18:00 så man hinner med (god marginal) från Nya Söderstadion där fotbollen spelar mot IFK Göteborg innan. 15:00 börjar den matchen. 

Vi hoppas på en bra säsong och att det tillkommer nya Bamsingar under året precis likväl som att vi får stöta på alla gamla och nuvarande medlemmar. I dag släppte vi dessutom en ny "Tischa". Vem fan bryr sig om Hockey. Är en sjukt ironisk tröja som vi vill visa upp i Bajenland med en stor portion humor. Självklart bryr vi oss om Hockey, vi älskar Hockey och med detta vill vi visa att det finns faktiskt personer som bryr sig om hockey även i Bajenland. Det kommer att komma fler budskap inom kort, håll ögonen öppna. 

Nu tar vi ett djupt andetag och går in i ishallarna igen - som vi längtat. 

Taggar: Inget

Om skribenten

Hence

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024