Ett hjärta - En förening
torsdag, april 18, 2024

Bajen torskade i Järfälla

Dagens match mellan Väsby och Hammarby fick spelas i Järfälla Ishall på grund av att det inte bara är Stockholms kommun som är bedrövliga på ishallar utan även Väsby.
Dessutom så spelade hemmalaget som spelade borta i sina bortaställ hemma fast borta. Och Hammarby som spelade borta spelade i sina hemmaställ fast de spelade i Järfälla, hänger ni med?

Strunt samma. Matchen börjades bäst av bortalaget, då menar jag dom som spelade i hemmatröjorna och tog ledningen med både 1-0 och 2-1. Båda målen inprickade av junioren utan galler, August Lindberg.
Sen tog Väsby över, assisterad av finnländaren i svart/vit tröja. Smack smack sen ledde Väsby med 3-2. Andra perioden fortsatte i samma stil. Bajen fick utvisningarna och Väsby gjorde mål. Hela 60% utdelning fick Upplänningarna i denna spelform.
I den sista perioden kom Bajen tillbaka något även detta med hjälp av utvisningar. Bajens utdelning i spelformen var även den hög, varannat Powerplay resulterade i mål. Matchen slutade sex mål mot fyra för hemmalaget som spelade borta. Hela tio mål i en match som mest hackades sönder av "puckar utanför banan". Nya ramsor på läktaren och beröm av motståndarsupportrarna tar vi med oss från denna match och nästa fokusering är på onsdagens match mot Trånkan. Då ses vi väl?