Ett hjärta - En förening
fredag, november 24, 2017

Måndagshockey x 2

_LIN7036_Redigera.jpg

Hammarby Hockeys suveräna damer drar till Uppsala och J20 spelar hemma på Zinken mot Sundbyberg. Oddsen torde vara höga för att det blir sex poäng då det är de två sistaplacerade i respektive serie som får smakar grönvitt stål ikväll.

Dam:
Almtuna IS – Hammarby Hockey
Nedsläpp 19.30 i Gränbyhallen.

De obesegrade damerna har dragit fram som en ångvält i DamEttan Östra och har fem poäng ned till tabelltvåan SSK som dock har en match mer spelad än de våra. Michelle Yucel står ut i poängprotokollet med 10 mål och 3 assist, bara två ynka poäng ifrån ledningen i hela seriens skytteliga men det faktum att hon inte leder är ett tecken på bredden i vårt damlag där det hittills har producerats 42 mål på sju matcher. Kvällens motståndare Almtuna har å sin sida släppt in 43 puckar  och enda segern håvade de in i seriepremiären mot SDE.

J20:
Hammarby Hockey - Sundbybergs IK/Kista HC
Nedsläpp 19.00 i Zinkensdamms Ishall.

Våra juniorer har i jämförelse med damlaget haft det kämpigare då de efter fyra matcher fortfarande  söker efter första trepoängsfullträffen, senast blev det en 4-2-torsk borta mot Segeltorp efter att de våra haft en 2-0-ledning med sig in i den andra perioden. Att de våra ska vara mot stora favoriter mot nollpoängarna från Sumpan som har -45 i målskillnad efter fyra matcher är självklart men det går absolut inte att ta något för givet så fullt fokus gäller.
Kom ihåg att dra på dig varma kläder före besöket i Zinkens Ishall och förhoppningsvis finns det varm dryck att inmundiga för en billig penning.

Forza Bajen och bevara Hovet!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer