Ett hjärta - En förening
torsdag, oktober 17, 2019

Serien vänder och lördagslyx efter uppehåll

logo6.png

Busy week: Bandy på onsdag, handboll på fredag, bandy och hockey på lördag, fotboll både på Tele2 och Grimsta på söndag…
Vänta, hockey på lördag? Glöm för fan inte hockeyn på lördag!
Bajen – Nyköping i SDC-hallen, en måstematch om AllEttan skall intas av våra grönvita!

Elva omgångar har spelats i HockeyEttan Östra och lika många omgångar återstår nu när det drar igång igen efter det mer än veckolånga uppehållet. Bajen i mitten av nedre halvan men med en bullit, på väg upp. Efter senaste två segrarna mot bönderna i de bägge tunorna ska Bajen vara favoriter mot enånittio på lördag. Med hela seriens bästa målvakt och en målfabrikation på stadig tillväxt (typ en tredjedel av målen har kommit under de två senaste matcherna) är våra förväntningar höga.

Så svälj surdegen, trimma skäggen och mopederna och åk ut till Sätra IP på lördag (begick jag just ett hipsterskämt?). En ynka hunka i inträde för de stora och Sveriges vackraste klack längst bort på läktarn – kan det bli bättre? Inte möjligt, kamrater, inte möjligt.

Matchen:
Hammarby Hockey – Nyköping HF Ungdom (de har nu haft fler namn på laget än spelare i truppen)
Lördag 4 nov 15.00
SDC-hallen

Satan vad vi är bra!
/sverre
Bajensupporter och håkkidåre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]