Ett hjärta - En förening
onsdag, november 22, 2017

Tredje raka Stanley Kubb-titeln för Jesper

Kubb3.jpg

Två av fjolårssegrarna hamnade åter i samma lag när Stanley Kubb 2017 avgjordes. Och trots en knackig start höll Sebbe och Jesper för trycket - tillsammans med Hellvis tog de hem segern i regnet!

Kubb1.jpg
Kubb2.jpg

I Tantolunden samlades 18 tappra (varav hälften hockeyspelare) för att göra upp om segern inför storpublik på ungefär sju personer! Efter indelning i sex st tremannalag drog gruppspelet igång ungefär samtidigt som en av dagens många regnskurar.

Två lag som inte såg särskilt imponerande ut i sina första matcher lyckades spela upp sig och ta sig fram till finalen. Lag 2 med Oscar Rydström, Kurt Pellas och nyförvärvet Jesper Ruda stod på ena sidan, och hade publiken med sig - alla gillar ju en underdog! Det var dock rutinen som avgjorde den här gången, och segern alltså till Tommy Hellman, Sebastian Andersson och Jesper Liljestrand. Andra raka titeln för Sebbe och tredje (!) raka för Jesper, som i segeryran pratade om att avsluta sin "kubbkarriär" nu när han uppnått hattrick i Stanley Kubb-triumfer.

Traditionen säger att vi inte bara ska kora det bästa laget, utan också det sämsta. Mandelkubben gick i år till Elin Eriksson, Axel Åström och Annica Svensson. Att döma av bilden verkade de rätt nöjda med tillvaron ändå!

Tack alla deltagare för en trevlig dag, trots det något blöta vädret! Nu blir det 364 dagars träningsläger inför 2018 års upplaga för vissa av oss...

/Victor
Foto: Carina

Taggar: Inget

Om skribenten

Victor

0 Kommentarer