Ett hjärta - En förening
fredag, oktober 20, 2017

Bajenkvällen 2017

bamsebjorn.pngDå var årets Bajenkväll avklarad! 2 matcher på Hovet. Damerna inledde med att möta Kallhäll, där de grönvita tjejerna tog revansch efter förlusten senast och vann med hela 5-0. Där Bajen hade en tjej vid namn Mina Waxin som gjorde debut i Bajen tröjan, och vilken debut sedan. 2 mål & 2 assist! WOW!!!

Sedan var det herraranas tur, där Vallentuna stod för motståndet, revansch där också efter förlusten senast. Och det blev en klar seger till slut med 4-1. Bra spel i första & andra medan Bajen fick slita i försvaret i tredje då Vallentuna fick ett tryck. men Bajen höll ut och kunde göra 4-1 i tom bur!
Här kommer stångkorvarna från bägge matcherna:

Börjar med damerna, utdelare Victor

3 st till 25. Mina Waxin - vilken succé debut  i Bajen tröjan, med 2 mål & 2 ass
2 st till 17. Elin Eriksson - Strålande insats, inte minst i första perioden då hon snurrade friskt med Kallhäll och dessutom gjorde mål.
1 st till 18. Linn Asplund - En backklippa i vanlig ordning som dessutom gjorde det bra framåt & bla bidrog med 2 ass

Herrmatchen, utdelare Kenta med hjälp av Jenny, Håkan, Martin, Mårten, Carina & Hasse

3 st till 93. Johannes Yucell
2 st till 47. Jonathan Tärnblom
1 st till 6. Niklas Ala-Jouni

Bonus till Olle Wallberg & Marcus Berntsson

Sammanställning:
Herrar: LÄNK
Damerna: LÄNK

Bajenkvällen:

Bamsingarna hade självklart ett bord bland alla utställare, där vi sålde en del. Där vi hade ett lotteri, där man kunde vinna Bamsenallen. Och det var Frej som blev den lycklige vinnaren! Tur att pappa hade med sig skåpbilen. :-)
hempa_1.jpg
SÅ JÄVLA BRA!

Så jävla bra priset delades ut, och i år gick priset till Jack Persson (som tyvärr inte kunde närvara) och Henrik "Hempa" Pettersson.

Nu laddar vi om, 5 viktiga matcher kvar om vi skall nå första platsen som ger plats till förkvalet till playoff. Sollentuna borta på onsdag!
Hoppas vi ses där!
/Kenta
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer