Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

KASSAR FÖR KASSAN!

kassar_fr_kassan.png
Den 4:e januari kör HockeyEttan Östra vår igång för vårt herrlag.
Och 11 januari drar damerna igång efter juluppehållet. Och vi hoppas att serierna blir en målfest framåt och att våra målisar kommer att agera väggar på ett fullkomligt lysande vis!

Var med och stötta Hammarby Hockeys A-lag på ett lättsamt sätt! Skriv upp dig för att betala ett valfritt antal kronor per mål som grabbarna/damerna i hockeylaget gör i vårserien & damettan östra och delta samtidigt i en liten tävling.
Kassar för Kassan är ett nano/microsponsorskap som Bamsingarna tog initiativ att köra under fortsättningsserien €HockeyEttan Östra vår€ förra säsongen, där du åtog dig att efter seriens avlutning betala ett valfritt belopp per mål som Hammarby Hockey gör.  Intäkterna gick oavkortat till Hammarby Hockey.
Och kommer även denna säsong köra likadant. Men nu kommer vi att räkna målen tillsammans som både vårt herrlag och damlaget gör i vår.

Förra säsongen gjorde Bajens herrar 52 mål på de 14 matcherna som spelades i vårserien och slutade på en andraplats i tabellen.
I år är det bara 12 matcher i Hockeyettan östra vår.
Damlaget är mitt i sin serie i Damettan östra och har spelat 17 matcher och dom har gjort 46 mål (OBS dessa mål räknas nu inte, utan det är kommande vårens matcher som kommer räknas) Och Damlaget har 11 matcher kvar i serien.

Alla pengar som samlas in kommer gå oavkortat till Hammarby Hockey!

Exempel
Om Hammarby Hockeys herrar gör 50 kassar i vårserien och damlaget gör 20 kassar och du har åtagit dig att pröjsa 1 krona per mål blir då summan 70 kronor, om du vill betala 5 kronor per mål blir det 350 kronor.

Tävling
För att få ett spänningsmoment under Kassar för Kassan kommer vi ha en liten tävling där man i samband med anmälan gissar hur många mål som Bajens A-lag (herrar/damer) gör under vårem samt antal insläppta kassar. I första hand tittar vi på den som gissat närmast antal gjorda mål och i andra hand antal insläppta. Den som gissat bäst efter avslutad serie vinner ett pris.
Naturligtvis behöver du inte delta i tävlingsmomentet om du inte vill.
Observera att du bara får en gissning, oavsett hur många kronor du pröjsar per mål.

Hur?
Anmäl dig till €Kassar för Kassan€ via mejl till MEJL. I mejlet uppger du namn, e-postadress samt hur mycket du vill stötta med per mål.
Det går även att skriva upp sig under Hammarby Hockeys matcher i serien. Herrar samt damlaget.
För att delta i tävlingen måste du vara anmäld senast onsdag 11 januari i samband med herraranas hemmamatch mot Tumba eller damernas bortamatch mot AIK.
Men det går naturligtvis att vara med efter också men dock inte tävlingen då.

På vår hemsida kommer vi att anslå vilka som deltager i Kassar för Kassan utan att nämna några summor.

Om företag/föreningar vill vara med och stötta på detta sätt går det alldeles utmärkt dock är minsta belopp att betala per kasse då 20 kronor.

Har du frågor så skicka ett mejl till MEJL eller vänd dig till någon av oss i styrelsen under matcherna.

Bamsingarna hoppas nu att det är många som vill vara med så att hockeyn får en slant extra i kassan och att lagen gör en jäkla massa kassar!

//Bamsingarnas styrelse
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024