Ett hjärta - En förening
söndag, maj 19, 2024

Nu jävlar är det dags!

derby-klack.jpgDags för säsongens tredje länsderby mot antagonisterna från Solna. Två gånger har vi knutit upp svansen på råttorna och senast ledde det till att tränaren fick gå. Ska det bli en tredje gång och ett nytt tränarbyte?

Jag räknar med att grabbarna på isen har den där inställningen i morgon: OK att vi ligger sist i allsvenskan men få stryk av gnaget? Nä nä, det existerar inte på kartan!

Lika hårt kommer kisarna och brallisarna på läktaren jobba för att ge spelarna det stöd de förtjänar. Bajens sjunde spelare kommer att vara den som avgör matchen.

Det kommer finnas möjlighet att köpa optioner på plats inne på arenan för vi måste bara vinna matchen vi går mot Stockholm stad, och dess lakejer arenabolaget, kronofogden, aftonhoran och alla andra som vill att hockeyn ska dö i Stockholm.

Aldrig går vi upp - Aldrig ger vi upp
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024