Ett hjärta - En förening
fredag, oktober 20, 2017

Söndag: Kallhäll - Bajen

hh_logo_text-under.png

Kallhälls IF - Hammarby Hockey

Söndag 4 december kl 13.30
Kallhälls Ishall

Hammarbys Hockeydamer möter under tidiga söndagseftermiddagen tabellsexan Kallhäll som är det enda lag som hittills besegrat våra tjejer under ordinarie matchtid. Förmodligen (beror ju givetvis på respektive lags uppställningen för dagen) ställs DamEttan Östras just nu två bästa målvakter mot varandra. En match i matchen som heter duga!
I första mötet laget emellan, även det i Kallhälls Ishall, dominerade Hammarby matchen i mångt och mycket men hemmalagets målvakt Elin Moberg höll tätt och i matchens 57 minut gjorde Kallhäll 1-0 i powerplay uppföljt av 2-0 i tom målbur. Således finns revansch att utkräva.
Lagen skulle ha mötts på Zinken den 9 november men den matchen ställdes in på grund av snöoväder. Nytt datum för den hängmatchen är ännu inte klart.

Lagens förstamålvakter, om det finns sådana uttalade, Elin Moberg och Linnea Holterud Olsson, är i topp i seriens målvaktsliga. Kallhälls burväktare har 95.88 % och Holterud-Bajenbrud har 95.18 i räddningsprocent. En målsnål drabbning kan förväntas således men visst skall våra vassa målskyttar kunna överlista motståndet och föra upp Linnea i ligans topp!

Förhoppningsvis fick laget inspiration och värdefulla tips inför matchen när de åsåg Bamsingarnas imponerande hockeykunskaper i SDC-hallen under fredagskvällen ;-)
Tack för sången, tjejer!

Glöm inte bort att rösta på din favorit i laget i €Extra Bonus Stångkorv till Jul!€: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8310

Kriga, Bajen! Kriga!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer