Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Idag: Huddinge - Bajen

hh_logo_text-under.png

Huddinge IK - Hammarby Hockey

Lördag 26 november 16.00
Björkängshallen

Med en skadedrabbad och trött trupp vore det ett mirakel om Hammarby Hockey skulle kunna rubba Huddinge på hemmaplan i eftermiddag. Dessutom är en seger för de våra ett måste för att drömmen om AllEttan skall kunna leva vidare. Vi står med brynet mot strupen, nästan allt talar emot oss och finserien håller på att försvinna vid horisonten.
Bäddat för Bajenseger med andra ord - Det är vi som är Hammarby!
Huddinge har gjort 14 mål på de två senaste matcherna och släppt in ynka tre puckar. De storvann över vårt Hammarby med 1-9 när lagen möttes i LW hallen den 12 oktober. De leder serien överlägset och har +67 i målskillnad. Imponerande.

Hammarby Hockey har två raka torskar, ett svårt schema för de sista omgångarna, massvis med skadade spelare och övriga killar är slitna.

Bara en idiot kan tro på framgång i detta läge. Jag tror på framgång. Det är det som är essensen i mitt supporterskap. Att aldrig ge sig - aldrig ge upp. Tro på hjältedåd. Nu tar vi det där larviga Puddinge! Hammarby!

Biljetter
Läs här: http://www.huddingehockey.com/Biljetter/Biljettpriser

Så kom igen!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024