Ett hjärta - En förening
onsdag, november 22, 2017

Medlemskap i Bamsingarna år 2017

logo.png

Vi i styrelsen har nu haft vår årliga kuvertering av inbetalningskort för medlemskapet 2017 och de flesta har även stoppats på lådan. Medlemsantalet har under året vuxit till över 180 st och vi hoppas ju givetvis att ni vill fortsätta att vara det även nästa år då Bamsingarna som föreningen fyller 15 år. Det vore förbaskat trevligt att om vi kan jubilera med att gå över 200-strecket.
Nya medllemmar under resten av 2016
Nya medlemmar kommer automatiskt, om det specifikt inte meddelas oss något annat, att under resten av november och december att få sitt medlemskap satt till 2017. Dock innebär detta att nya medlemmar inte har rösträtt i fråga om ansvarsfrihet för sittande styrelse på årsmötet 2017.

Bli medlem
Kostnaden för medlemskapet i Bamsingarna Hammarby Hockey Support K.F.I.B är fortsatt 100 kr per kalenderår, för unga under 18 år är avgiften 50 kronor.
Medlemsavgiften betalas in på vårt plusgiro 22 75 20-4 eller pröjsas direkt till oss vid vårt souvenirbord på hockeyns hemmamatcher eller vid andra Hammarbyarrangemang där vi slår upp butiken.
Se även: http://bamsingarna.se/page.php?19

Frågor mejlas med fördel till MEJL.

/Styrelsen
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer