Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Bamsingar! Till Torvalla idag!

haninge-hh_2016-11-19_puff.png

Haninge Anchors HC - Hammarby Hockey

Lördag 19 november 2016 16.00
Torvalla Ishall

Dagen D är här, det som växt fram som grundseriens mest avgörande match för Hammarby Hockey spelas med start 16.00 idag. För att den så åtrådda platsen i AllEttan skall bli Bajens är en seger i €sexpoängsmötet€ mot Haninge högst önskvärt annars ser vägen uppåt riktigt krånglig ut. Med bara 30/40 spänn i inträde så finns det inte mycket att tveka på: Åk ut till Haninge och bär fram våra grönvita hjältar till seger!
Hemmalaget Haninge har gått bra i HockeyEttan och innehar inför omgång fjärdeplatsen med sina 32 poäng, samma antal som Bajen på femteplatsen. Poängbäst i laget är Nick Hedemyr som gjort 13 mål och är med det bäst just nu i hela serien i konsten att hänga kassar. När Haninge besökte dåvarande LW Hallen vann vårt Hammarby på övertid med 5-4 med Joakim Ramsten som avgörande målskytt.

I Bajen är som bekant f.d. Haningespelaren Linus Carlsson i toppform med exempelvis 3 mål mot Valbo i onsdags inskrivet i sitt CV. Broder Marcus har nu kommit igång och ligger tvåa i interna skytteligan. Det vore inte helt fel om fler av våra vassa spelare kliver fram idag och bidrar i protokollet, vi behöver flera producerande femmor.

Hammarby Hockey har gjort klart med en målvakt, Rasmus Eklöf, inkommen från Enköping och med ett förflutet i bl.a. Haninge. Välkommen Rasmus!

Biljetter
Förköp: Boka online för 30 kr där Bajen får en del av pengarna: http://haningeanchors.attendance2.com/hammarby
I kassan kostar plåtarna 40 kr styck.

Webb-TV
För 79 kronor kan man se matchen på datorn: https://haningeanchors.solidtango.com/live/haninge-hammarby

Mer
Hammarby Hockey: Inför Haninge-Hammarby: plåtar för 30 kr och webb-tv
Haninge Anchors: Inför Haninge Anchors - Hammarby IF

Ta er nu ut till matchen, ta pendeln, bussen bilen, cykeln - ja det spelar ingen roll hur det går till men kom! Stötta de våra, sjung för Bajen! För seger! För ära! För framtid!

/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024