Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Ikväll: Dubbla högintressanta matcher

hh_logo_text-under.png

DamEttan Östra

Haninge Anchors HC - Hammarby Hockey
Onsdag 16 november 19.00
Torvalla Ishall

HockeyEttan Östra
Hammarby Hockey - Valbo HC
Onsdag 16 november 19.00
SDC-hallen

Både de grönvita damerna och herrarna spelar snorviktiga matcher ikväll, givetvis med samma starttid (attans krockar), där tjejernas match mot serieledande Haninge på förhand känns mycket mer oviss än killarnas match mot bottengänget Valbo.
Damerna
Med en match mindre spelad än kvällens hemmalag Haninge har Hammarby en riktigt svår och intressant uppgift där det spelmässigt förväntas bli jämt. I förra mötet lagen emellan för en knapp månad sedan på Zinken vann de våra med 3-1 efter två mål i numerärt överläge och det skulle inte förvåna om det är just powerplay som kommer att fälla avgörandet ikväll så det gäller för våra tjejer att hålla sig på isen.

Fri entré för Söderhipsters (jo, Bamsingarnas lilla klack i det förra mötet blev kallade det i Haninges matchrapport. Ät surdeg & skit, skribentjävel!)

Övriga matcher DamEttan Östra omgång 12
Södertälje - Tumba, spelad, 2-3
Almtuna - AIK
SDE - Kallhäll
---

Herrarna
Nästjumbon Valbo vann senast hemma mot bottenkollegan Nacka med 4-2 och i Bajens besök i NickBack Arena den 9 oktober, där vi var på plats med storbuss (KFIB), gick matchen till straffar efter att Hammarbys redan skadedrabbade trupp blivit decimerad ytterligare då Tomas Lindgren (vi saknar dig, kapten) och Mattias Enroth tvingats kliva av under matchen. Stor hjälte då blev Joakim Ramsten sänkte Valbo i en nagelbitande jobbigt lång straffläggning.
Ikväll ska det bara bli en trepoängare för de våra då en seger skulle sätta laget i en finfin position att nå AllEttan då Väsby i förra omgången fick pisk hemma av Sollentuna och i kvällens match har besök av serieledande Huddinge (ingen läggmatch nu likt Visbys insatser mot Haninge). Men vi kan inte ta ut någon seger i förskott utan det är hårt jobb som behövs och gärna med ett målhungrigt gäng som förbättrar målskillnaden.

Inträdet...
...går som vanligt på en hunka (hälften för unga och gamla). Kom!

Bamsingarna...
...har souvenirerna framme. Kom förbi och anmäl er till BamsingHockeyns höstavslutning fredagen den 2 december. Vi finns på klacksidan med flaggor och sång!

Webb-TV
Bajen - Valbo webbsänds till en kostnad av 79 kronor per titt. Ett utmärkt alternativ om du inte kan närvara i SDC-hallen eller på Torvalla. Läs mer här: http://www.hammarbyhockey.se/hammarby-valbo-sands-pa-webben/

Övriga matcher HockeyEttan Östra omgång 16
Väsby - Huddinge
Nacka - Haninge. Kämpa Nacka som aldrig förr!
Tumba - Wings
Vallentuna - Hudik
Visby/Roma - Sollentuna, spelas fredag
---

Mer
Hammarby Hockey: Inför onsdagens matcher

Fullt ställ! Inge Gnäll!
Sex poäng! Vinnargäng!
Hammarby!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024