Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Söndag: Bajen - Tumba

hh-tumba_2016-11-13_puff.png

Hammarby Hockey - IFK Tumba IK

Söndag 13 november 16.00
SDC-hallen

På fredagseftermiddagen gick Bamsingarnas nyhetsbrev ut där någon mindre god siare skrev €Hammarby Hockey ligger nu på den femte och sista AllEttan-platsen som laget inte kommer att släppa€. Några timmar senare har Haninge straffbesegrat Visby/Roma på bortais och Bajen är återigen nedanför AllEttan-strecket. Söndagens hemmamatch för Hammarby mot Tumba har således vuxit än mer i betydelse så ta er ut till SDC-hallen och var den sjunde spelaren på isen!
Tumba ligger näst sist i tabellen, har sämst målskillnad och bara två segrar varav den senaste kom den 9 oktober borta mot Wings. När Tumba och Bajen möttes i Ishuset blev det en knapp seger för de våra med 3-4. Med dessa fakta uppräknade så glömmer vi dem lika snabbt igen för på söndag skall jobbet göras, då vi inte bara önskar oss segern utan även många mål framåt för det kan i slutänden med hyfsat stor sannolikhet handla om målskillnaden mellan Väsby, Haninge och de våra som fäller avgörandet.

Det vi supportrar kan göra för att motivera våra iskrigare är helt enkelt att ta oss till Sätra IP och fylla läktaren i vår första hemmamatch sedan 19 oktober. Visa samma hjärta som våra oavlönade spelare, ta med polarna och kom till SDC-hallen!

Övriga matcher omgång 15
Hudik - Wings, spelad, 4-0
Valbo - Nacka
Haninge - Visby/Roma
Väsby - Sollentuna
Huddinge - Vallentuna

Kör över!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024