Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Söndag: Nacka - Bajen

hh_logo_text-under.png

Nacka HK - Hammarby Hockey

Söndag 6 november 16.00
Nacka Ishall

På söndag spelar Hammarby Hockey sin fjärde raka match på bortais, denna gång skall Nacka Ishall göras osäker i HockeyEttans 14:e omgång. Full fart gäller för att ta hem de tre poängen som verkligen behövs, alla matcher är av måste-karaktär - Vi ska till AllEttan!
Till ishallen så fixar vi lika bra stämning som under Väsbymatchen senast.
Nacka, under Håkan Ferms ledning, tog i onsdags hem sin tredje seger för säsongen då de hemmaslog Tumba med 6-2. Poängbäst i laget är Joel Ahlin med 6 mål (varav 3 mot Tumba) och 3 assist. När Nacka besökte SDC-hallen den 2 oktober blev det en klar Bajenseger med 5-2.

Fastän måndagen bjöd på en kanonseger mot Väsby så har Hammarby Hockey en grannlaga uppgift framför sig för att knipa en AllEttanplats. Det är fullt ställ som gäller i alla matcher och Nacka borta är inget undantag. Då Väsby och Haninge drabbar samman under söndagen så innebär en seger för de våra att de kliver upp på rätt sida om strecket. Kriga!

Vi har under veckan fått veta att Sebastian Andersson blir borta för resten av säsongen, väldigt trist och vi önskar Sebbe kanongott helande!

Ta er ut till Nacka Ishall och stötta Hammarby! Visa fortsatt kanonfint bortastöd för våra killar så ska det här gå vägen!
Vad inträdesavgiften går på är okänt men det verkar vara kutym med en hunka.

Övriga matcher omgång 14
Visby/Roma - Valbo, spelad, 5-1
Wings - Huddinge, spelad, 0-5
Vallentuna - Sollentuna
Väsby - Haninge
Tumba - Hudik

Mer
Nacka Hockey: Klassiskt "Derby" mot Hammarby IF på söndag

Allez! Allez!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024