Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Ikväll: Bajen - SDE

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey Dam - SDE HF

Fredag 28 oktober 19.00
SDC-hallen

Inför DamEttan Östras 7:e omgång var Hammarbys hockeytjejer serieledare men då Haninge vann sin match i onsdags tog de över denna position. Nu gäller det för Bajen att kriga ned SDE för att återställa ordningen. Fri entré gäller (lägg gärna en frivillig peng i hink).
Det är ingen tvekan om att Hammarby Hockeys nya damlag har gjort succé, med bara en förlust på sex spelade matcher och minst insläppta mål av alla lag. SDE å sin sida gör mycket mål samtidigt som de släpper in lika mycket så om bara Hammarbys fina försvarsarbete fungerar som det skall finns det utrymme att få in en hoper puckar.

Kajsa Tidala leder interna poängligan med fem mål och två assist. Framspelningsdrottning så här långt är Nadja Westerlund-Rebo med 4 assist (och ett mål). I kassen har Linnea Holterud Olsson finfina 95.74 i räddningsprocent, otroligt nog räcker inte detta för att leda seriens målvaktsliga.

Slut upp i SDC-hallen på Sätra IP ikväll för ett högklassigt fredagsnöje och heja fram våra tjejer till ännu en seger.

Webbradio
För er som sitter ute i stugorna sänder Bamsingarna webbradio med start 18.55 på adressen http://radio.bamsingarna.se/

Forza Bajen - in med pucken!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024