Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Onsdag: Bajen - Haninge

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Haninge Anchors HC

Onsdag 5 oktober 19.00
LW Hallen

Vår ständiga rival Haninge gästar LW hallen på onsdag och tre mycket viktiga poäng står spel, om Bajen skall ta sig till AllEttan ska de helst vinna över Anchors. Med två raka vinster bakom sig  pekar formkurvan uppåt för de våra.
Haninge har bara spelat tre matcher hittills och har en seger (Wings hemma), en straffseger (Vallentuna borta) och en brakförlust senast hemma mot Väsby (0-6) vilket ger en rätt diffus bild över lagets form.

Hammarbys Sebastian Andersson skadade ena foten under uppvärmningen i söndags, är svullen och blir borta ett par veckor. Benjamin Blomberg och Marcus Carlsson är fortfarande inne på service men i övrigt torde lagets uppställning vara komplett. Det kommer att bli en tuff match och de våra måste jobba järnet i tre perioder. Det är bara att trampa på för kapten Lindgren & co!

Läktarn skall leva
Överrösta handklapparmaffian ifrån Haninge! Kom och sjung! Inträdet kostar 100 spänn, hälften för unga t.o.m. 17 år samt pensionärer.

Webbradio
Troligtvis inte, underbemannat.

Övriga matcher omgång 5
Nacka - Sollentuna
Väsby - Hudik
Vallentuna - Wings
Tumba - Valbo
Visby - Huddinge, spelas fredag

Mer
Tabell och resultat
Hammarby Hockey: Inför Hammarby-Haninge

Krossa Haninge!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024