Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Idag: Visby/Roma - Hammarby

hh_logo_text-under.png
 
Seriepremiär HockeyEtan Östra
Visby/Roma HK - Hammarby Hockey
Fredag 16 september 2016 19.00
Visby Ishall
 
Första matchen ut i HockeyEttan Östra är kvällens möte på Gotland mellan Visby/Roma och Hammarby Hockey. En sån inledning! Topptippade och alltid hemmastarka Visby mot våra hjältar som tränade så sent som under torsdagskvällen.
Visby/Roma har enligt det vi kunnat läsa oss till bara spelat två träningsmatcher där det vinst borta både mot Halmstad och Nybro. En spelarförlust för dem sedna förra säsongen är Olle Wallberg som bekant numera är Sebastian Anderssons burväktarkompis i Bajen. Gutarna har införskaffat spelare från bland annat Färjestad och Linköping.
 
Hur Hammarbys trupp formeras ikväll är för oss ännu okänt men vi tror att Viktor Mickelsson som vilade i genrepet är tillbaka och redo. Hursomhelst var det finslipning under torsdagens träning och det såg riktigt bra ut.
 
Vi hoppas på en stor Bajenklack med BF Gotland och tillresta Bamsingar/Bajare som ger ett sjujäkla stöd från läktarhåll!
 
Ingen webbradio
Det blir varken Webb-TV eller webbradio ifrån matchen men förhoppningsvis kommer täta rapporter ifrån Bamsingar på plats. helagotland.se kommer att liverapportera och matchhändelserna rapporteras via stats.swehockey.se.
 
 
Blodet dunkar! Känslor svallar!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024