Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024

Rugby och damfotboll på lördag

bajen_logo.png
 
Hammarby IF Rugby - Södertälje RK
Lördag 18 juni, 13.00
Årstafältet
 
Hammarby IF DFF - Hovås Billdal IF
Lördag 18 juni, 15.00
Kanalplan/Hammarby IP
 
Två grönvita vinstmaskiner är igång på lördag. Efter två omgångar har Hammarby Rugby två Allsvenska segrar och möter nu Södertälje som bortabesegrades för några veckor sedan. Fotbollstjejerna som ligger tvåa i Elitettan tar emot tabelltrean Hovås Billdal.
 
OBS! På grund av att det myckna regnandet ställer Bamsingarna in försäljningen av souvenirer och Hockeyns säsongskort.
hif_rugby-sodertalje_2016-06-30_puff.png
 
Rugby
I en tabell där övriga fyra lag har spelat fyra matcher var ligger rugbyn trea efter Exiles och Pingvin. Lördagens motståndare Södertälje har fyra raka torskar och skall väl normalt besegras.
För den törstige är det samling före match på Valla Krog.
 
hif_dff-hovasbilldal_2016-06-18_puff.png
 
Fotboll
Hammarby DFF studsade tillbaka efter bortatorsken mot Kalmar när de tog en viktig seger förra helgen borta i Uppsala då Sirius 2-1-besegrades. I tionde omgången möter de västkustska Hovås Billdal som med en match mindre spelad skuggar Bajen i tabellen, bara två poäng efter. Känns med andra ord som att en seger skulle behövas för de våra för att skaffa sig ett nödvändigt försprång. Det är sista matchen på Kanalplan före ombyggnationen så passa på att se den klassiska arenan före maskinerna skall göra sitt.

Vi ställer in dagens planerade försäljning av souvenirer och Hammarby Hockeys säsongskort på grund av väderleken. Kolla gärna in ändå hur du skaffar säsongskortet:
 
 
Ses ute i vimlet på lördag.
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024