Ett hjärta - En förening
fredag, juni 21, 2024

Tisdag: Bajen - Älta på Kanalplan

hif_dff-altaif_2016-05-24_puff_500x.png
 
Hammarby Damfotboll - Älta IF
Tisdag 24 maj 19.30
Kanalplan
 
Topplaget i Elitettan, Hammarby Damfotboll, tar på tisdagskvällen emot bottengänget Älta på Hammarby IP. Bamsingarna finns på plats med souvenirer och Hockeyns säsongskort.
Hammarby Damfotboll har efter sex spelade omgångar i Elitettan tagit sig upp till en andra plats i tabellen och har nu bara skånska Limhamn Bunkeflo före sig. Våra damer har ännu inte förlorat någon match samt bara spelat en oavgjord. Mest glädjande är att målskyttet nu kommit igång ordentligt eller vad sägs om 12-1 i målskillnad på de tre senaste matcherna? Motståndarna Älta har efter fem spelade matcher endast en trepoängare i protokollet, annars bara torskar. Väntar ett nytt målkalas framåt för de våra?
 
Mer
Inträdet till Kanalplan kostar en hundring.
Hammarby Damfotboll, hemsida
SvFF: Tabell & resultat
 
Bamsingarna
Vi kommer förutom att sjunga i hockeykurvan att finnas på plats med vårt souvenirbord där vi även kränger Hammarby Hockeys säsongskort inför 2016/2017. 800 kr kostar kortet för fullvuxna medlemmar.
Läs mer här: http://bamsingarna.se/news.php?extend.1391
 
Pelledagen
Matchen går alldeles utmärkt att kombinera med kransnedläggningen på Pelle Lindberghs grav kl 18.00 (samling 17.40 vid Skogskyrkogårdens t-bana).
Läs mer här: http://bamsingarna.se/news.php?item.1390.2
 
Forza Söderbönor!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024