Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024

Helgen: Årstafältet och Zinken

bajen_logo.png
 
Hammarby IF Rugby - Stockholm Exiles RFC
Lördag 7 maj 15.00
Årstafältet
 
Hammarby IF DFF - Växjö DFF
Söndag 8 maj 15.00
Zinkensdamms IP
 
I långhelgens fina väder finns det Bajensport att stötta på både lördag och söndag. Hammarby Rugby spelar hemma på Årstafältet i sin seriepremiär mot lokalkonkurrenten Exiles, derby med andra ord. Hammarbys fotbollsdamer spelar på söndag på Zinken mot Växjö. Ut i solskenet och se Bajen!
hif_rugby_publik_puff.png
 
Hammarby Rugbys seriepremiär i Allsvenskan spelas på Årstafältet på lördag 15.00 och det är fri entré! Med tvärbanan reser du från Gullmars till Valla Torg och därifrån är det en kort promenad till Årstafältet. Det är samling på pizzerian på Valla Torg från 13.00 för den som vill vara social. På Årstafältet grillar rugbyn hamburgare för den hungrige.
 
 
hif_dff-vaxjo_2016-05-08_puff.png
 
Hammarby Damfotboll spelar i Elitettans fjärde omgång hemma mot Växjö på Zinken på söndag med start 15.00. Tjejerna har vunnit två matcher och spelade senast 0-0 borta mot Holmalund vilket i dagsläget ger en femteplats i tabellen, dessutom har målvakten Lina Ringshamre och laget en prydlig nolla i kolumnen för insläppta mål. Inträdet går på en hundring (cash, kort eller swish).
Damfotbollen har även fått glädjande besked angående spel på Kanalplan, de får spela några av hemmamatcherna på anrika Hammarby IP under maj månad i väntan på att ombyggnationen skall sättas igång - Hockeykurvan, här kommer vi!
 
 
Vi ses i solskenet!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024