Ett hjärta - En förening
tisdag, mars 09, 2021

Stångkorvar efter Haningematchen

hh_logo_text-under.png

I onsdags spelades så den avslutande omgången av HockeyEttan Östra och Hammarby Hockey avslutade på bästa sätt genom att i LW Hallen besegra Haninge Anchors med 5-3 och slutar 6:a i serien. Den 28:e december drar HockeyEttan Östra Vår igång, vilka vi möter är ännu inte klart. Vi nås nu även av beskedet att en favorit i laget lämnar för annan klubb.
Mattias Wigley lämnar Hammarby Hockey och drar söderut. Lite tråkigt tycker Bamsingarna att tappa en sådan fighter men vi önskar #11 stort lycka till framöver.

Stångkorvar
Marie delar ut
3 stångkorvar går till den eminente 23. Joakim Ramsten! Det är väldigt roligt att se honom tillbaka på isen och vara i så god form och målform trots att han varit borta hela säsongen. Det bådar gott inför vårserien!
2 stångkorvar går till 11. Mattias Wigley, min favoritspelare i Bajen. Han är en riktig slitvarg och offrar sig för laget hela tiden på isen och dessutom gör en massa mål! Ett underbart Bajenhjärta!
1 stångkorv går till 61. Marcus Carlsson som imponerar i stort sett varje match med att skapa farliga målchanser och mål.
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8287.0
Du glömmer väl inte bort att rösta på din favorit i Hammarby Hockeys trupp? Gå in i vårt forum och delta i omröstningen Extra Attans Bonus Stångkorv till Jul!

Mer
Matchfakta
Hammarby Hockey: Bajen sexa efter dramatisk sista omgång
Hammarby Hockey: Så fungerar fortsättningen
Hammarby Hockey: Wigley lämnar Hammarby

Nu laddar vi om! 14 matcher vårserie och sedan...
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2021