Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Ikväll: Hammarby - Huddinge

hh-huddinge_2015-11-25_puff_2_500x.png
 
Hammarby Hockey - Huddinge IK
Onsdag 25 november 2015 19.00
LW Hallen
 
Stormatch i LW Hallen väntar ikväll då två gamla konkurrenter som båda i hög grad kämpar för en topplacering i HockeyEttan Östra möts. Besökande Huddinge har pressen på sig då en missad Allettanplats skulle vara, kanske inte en katastrof, men nästintill för dem. Detta gör att Bajen kan spela ut efter bästa förmåga med förhoppningsvis ett stort publikstöd i ryggen.
Huddinge har inte gått fullt så bra som väntat och den fjärdeplats i tabellen de just nu står på innebär att de är ett jagat villebråd med Haninge och vårt Hammarby som de hungriga vargarna. Visst är de i Hockeysverige storfavoriter till seger ikväll och SvenskaSpel ger inte de våra mycket till chans i oddssättningen. I bortalaget återfinner vi Tim-Robin Johnsgård som spelade i Bajen förra säsongen.
 
Hammarby Hockey drog in tre viktiga poäng borta i Tierp i söndags då de segrade med 10-3. Nu kommer det bli en helt annan karaktär på matchen där alla behöver ha fullt fokus på laginsatsen. Att  de våra kan rubba €storlagen€ i serien bevisades borta på Gotland då det blev två poäng mot Visby/Roma och faktum är att de i hemmamatchen borta mot SSK när serien vände visade upp ett bra spel som kan räcka långt mot Huddinge. Några 9-0 som Huddinge vann med hemma kommer det fan ta mig inte bli ikväll. Det skall krigas i varje sargduell, det skall krigas om varje puck och det skall krigas om varje kvadratcentimeter av isen. Laget Hammarby Hockey är fullt kapabla att gå ifrån slagfältet segrande!
 
Till LW Hallen
Vi hoppas på en stor publik som supportar matchen igenom ikväll. För den som vill ta en pizza och kanske lite läskeblask före matchen finns Pizzeria Korall i Sätra Centrum. På med halsdukarna!
 
Bamsingarna
Då vi är kvällens matchvärdar är det ovisst om vi har personal att köra någon webbradio. Håll utkik i sociala medier före nedsläpp.
 
Övriga matcher omgång 19
Wings - SSK
Väsby - Haninge
Åkers - Vallentuna
Sollentuna - Tierp
Visby - Hudik (spelas fredag)
 
...Bajen vinner! Allez! Allez!...
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024