Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Söndag: Bajen - Väsby

hh-vasby_2015-11-15_puff.png
 
Hammarby Hockey - Väsby IK
Söndag, 15 november 2015 16.00
LW Hallen
 
Efter en kort tids återhämtning kastas Bajen in i hetluften igen då Väsby kommer på besök till LW Hallen. Bägge lagen har vind i seglen just nu och en hård match är att vänta.
Väsby har två raka segrar bakom sig, Tierp borta 4-0 och Åkers borta 4-2. Patrick Nordström, som började säsongen i Vallentuna, har anslutit till laget och gjorde sin första match mot Åkers. Han har tidigare spelat i Väsby och förra säsongen lirade han i Haninge.
 
I Bajen har vi troligtvis ett avbräck i form av en skadad Fredrik Emsjö, han gjorde sig illa i matchen på Gotland. Hur omfattande skada han ådragit sig återstår att se. Hammarby torskade första mötet lagen emellan då det blev 5-2 borta i Vilundaparkens Ishall i oktober. Nu är läget ett annat, arbetsintensiteten och lagmoralen hos våra grabbar är fenomenal vilket innebär att de måste ses som favoriter till segern, speciellt med tanke på att Bajen är erkänt svårbesegrade i LW Hallen. Om publiken/supporten sluter upp i isladan lyfter sig killarna ännu mer och söndagseftermiddagen kan bli riktigt, riktigt trevlig!
 
bamsingmikrofon_001.png
Bamsingarna kör webbradio med start 15.55, lyssnar gör ni på: http://bamsingarna.se/page.php?5
 
Övriga matcher omgång 16
Hudik - SSK 1-0 (spelades lördag)
Huddinge - Visby
Vallentuna - Wings
Haninge - Sollentuna
Tierp - Åkers
 
 
Till LW Hallen! Sjung för ditt lag!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024