Ett hjärta - En förening
söndag, maj 19, 2019

Söndag: Bajen - Väsby

hh-vasby_2015-11-15_puff.png
 
Hammarby Hockey - Väsby IK
Söndag, 15 november 2015 16.00
LW Hallen
 
Efter en kort tids återhämtning kastas Bajen in i hetluften igen då Väsby kommer på besök till LW Hallen. Bägge lagen har vind i seglen just nu och en hård match är att vänta.
Väsby har två raka segrar bakom sig, Tierp borta 4-0 och Åkers borta 4-2. Patrick Nordström, som började säsongen i Vallentuna, har anslutit till laget och gjorde sin första match mot Åkers. Han har tidigare spelat i Väsby och förra säsongen lirade han i Haninge.
 
I Bajen har vi troligtvis ett avbräck i form av en skadad Fredrik Emsjö, han gjorde sig illa i matchen på Gotland. Hur omfattande skada han ådragit sig återstår att se. Hammarby torskade första mötet lagen emellan då det blev 5-2 borta i Vilundaparkens Ishall i oktober. Nu är läget ett annat, arbetsintensiteten och lagmoralen hos våra grabbar är fenomenal vilket innebär att de måste ses som favoriter till segern, speciellt med tanke på att Bajen är erkänt svårbesegrade i LW Hallen. Om publiken/supporten sluter upp i isladan lyfter sig killarna ännu mer och söndagseftermiddagen kan bli riktigt, riktigt trevlig!
 
bamsingmikrofon_001.png
Bamsingarna kör webbradio med start 15.55, lyssnar gör ni på: http://bamsingarna.se/page.php?5
 
Övriga matcher omgång 16
Hudik - SSK 1-0 (spelades lördag)
Huddinge - Visby
Vallentuna - Wings
Haninge - Sollentuna
Tierp - Åkers
 
 
Till LW Hallen! Sjung för ditt lag!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2019