Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Ikväll: Visby - Bajen

hh_logo_text-under.png

Visby/Roma HK - Hammarby Hockey

Fredag 13 november 2015 19.00
Visby Ishall

Då var det dags för Hammarby Hockeys returmöte mot Visby/Roma. I HockeyEttans tredje omgång slutade det med att gutarna vann med 4-3 i LW Hallen i en bra match, det var förresten då som Fredrik Emsjö kolliderade med domaren som renderade honom i en avstängning. I kvällens match hoppas vi således att domaren står på benen och att Emsjö tar ut avstånden till funktionärerna, det är ju ändå fredagen den 13:e.
Visby ligger i dagsläget tvåa i tabellen och har endast förlorat en gång hittills i Visby Ishall denna säsong, mot serieledande SSK.

Hammarby kommer till spel med två segrar i ryggen, Sollentuna borta och Wings hemma, och skall kunna bjuda upp till en ordentlig dans mot Visby. Att ta poäng känns inte på något sätt omöjligt och omgång 15, där övriga matcher spelades i onsdags, har bjudit på en överraskning redan eller vad sägs om SSK - Haninge 2-3? Att Väsby dessutom hemmaslog Åkers möjliggör ju ett avancemang för Bajen med €rätt€ resultat.
I tabellens mitt är det nu riktigt jämnt, det skiljer bara sex poäng mellan 6:e och 11:e plats så vi har ett spännande slutskede av grundserien framför oss.

Hammarby Hockey meddelade under veckan att Sebastian Nyqvist lämnar laget och Bamsingarna tackar Sebbe för hans insatser och önskar honom lycka till i framtiden.

Vi sänder ingen webbradio ifrån Visby men hoppas på rapporter från tillresta Bajare. Plus i kanten förresten till de som reser iväg för att stötta laget i kväll, hoppas att ni tillsammans med BF Gotland får se finfin Bajenhockey!

Forza!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024