Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Söndag: Bajen - Wings

hh-wings_2015-11-08_puff_500x.png 
 
Hammarby Hockey - Wings HC Arlanda
Söndag 8 november 2015 16.00
LW Hallen
 
En stenhård hemmamatch väntar Hammarby Hockey hemma i LW Hallen då Arlanda kommer på besök under söndag eftermiddag. Gästerna förföljer de våra i tabellen, det skiljer bara tre poäng mellan lagen så mycket står på spel.
Den 30 september ledde Bajen borta i Pinbackshallen med 2-0, sen gick det fel, fel, fel och Wings tog första segern för säsongen med 5-3 (och inte 5-2 som jag skrivit på en del andra ställen). Därefter har Arlandaiterna tagit tre segrar till mot Tierp, Sollentuna och Väsby. I onsdags blev det en övertidsförlust hemma mot Åkers. Poängbäst i Wings  är Dennis Santesson som gjorde 20 matcher i Bajen Fans Hockey säsongen 12/13.
 
Efter onsdagens bortaseger mot Sollentuna ska Hammarby nu ladda om, mot Arlanda gäller det att se upp för kontringar samt hålla sig ifrån utvisningsbåset. Motståndarna gör mål i vart fjärde powerplay men faktiskt har våra killar varit rätt okay i numerärt underläge med uppoffrande spel av bland annat Marcus Carlsson och Mattias Wigley.

På tal om ingenting, det har börjat utkristalliserat sig en fajt om interna skytteligatiteln mellan Benjamin Blomberg (6+9) och Marcus Carlsson (6+7). Vore kul om ligan avgörs först i sista matchen mot Haninge i december för det är alltid bra med lite lagom lättsam konkurrens inom laget.

Fredrik Emsjö är nu tillgänglig för spel efter sin 10 matchers långa avstängning och kommer att återfinnas i laguppställningen. Välkommen tillbaka!
 
bamsingmikrofon_001.png
 
Webbradio
Efter onsdagens tekniska trassel gör vi ett nytt försök med webbradion. 15.55 kör vi igång på: http://bamsingarna.se/page.php?5
 
Övriga matcher HockeyEttan Östra omgång 14
Åkers - Visby/Roma
Huddinge - Sollentuna
Vallentuna - SSK
Haninge - Hudik
Tierp - Väsby
 
 
Dra på halsduken och sälla er till klacken, nu sjunger vi fram en ny trepoängare!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024