Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Onsdag: Bajen - Hudik

hh-hudik_2015-10-28_puff_500x.png

Hammarby Hockey - Hudiksvalls HC

Onsdag 28 oktober 2015, 19.00
LW Hallen

I sista matchen före halvtid i HockeyEttan Östra möter Bajen de glada från Hudik hemma i LW Hallen. Bajen är inne i en positiv trend med sju inspelade poäng och en målskillnad på 17-5 från de tre senaste matcherna. En riktigt intressant match väntar! Har de våra konserverat eller möjligtvis slipat formen ytterligare under det lilla matchuppehållet sedan förra onsdagen?
 
Uppdaterad: 2015-10-28
Hudiksvall har efter en knackig inledning av serien nu kämpat sig upp på en fjärde plats i tabellen. Senast blev det seger med 4-3 mot Väsby borta. I Hudik återfinner vi Adam Thim som spelade ett gäng matcher i början av förra säsongen för Hammarby för att sedan byta miljö till Gotland.

Domare
Zebrar sig gör HD Mikael Norlander, LM Dennis Lennhammer och LM Marcus Bojling.


bamsingmikrofon_001.png
Bamsingarna
Vi kommer att köra webbradio ifrån matchen med start 18.55 samt liverapportera i de sedvanliga kanalerna. Lyssnar gör ni på: http://bamsingarna.se/page.php?5

Publikvärdar
Det är ett konstant underskott på €guljackor€, hojta till på MEJL  om du kan ställa upp så vidarebefordrar vi till Hammarby Hockey.

Inträde
Att se matchen kostar 100 kronor för vuxna. Ungdomar 12-17 år och pensionärer betalar 50 kr samt unga under 12 år går in gratis.
I förra matchen kom det 146 personer till LW Hallen och det får väl ses som siffran att slå.
Säsongskortsinnehavare kan hämta ut sina biljetter till lördagens match i AXA Sports Center mellan Hammarby Hockey och SSK i LW Hallens biljettkassa.

Övriga matcher, HockeyEtan östra, omgång 11
Vallentuna - Tierp
Haninge - Huddinge
Åkers - SSK
Sollentuna - Väsby
Visby - Wings (fredag)
 
Mer
Hudik Hockey: Varning för hemmastarka Hammarby

Nu gör vi Hudik ledsna!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024