Ett hjärta - En förening
fredag, december 08, 2023

Stångkorvar efter målkalaset mot Tierp

Här kommer gårdagens stångkorvar samt motiveringar:

  • 3 st till #4 Mattias Enroth för sitt gnetande samt att han fick bra utdelning med två mål och en assist.
  • 2 st till #9 Benjamin Blomberg Det är alltid en fröjd att se honom på isen. Han gör det lilla extra som oftast leder till farligheter. Denna gången ledde det till ett par fina pytsar och lika många assist.
  • 1 st till #11 Mattias Wigley Vår tillförordnade lagkapten hade en bra afton. Två mål och fick en hel del bra uträttat i anfallszonen. Stabil bakåt som alltid.

En extra stångkorv vill jag ge till vår lagkapten Oliver Forsberg, som tyvärr är skadad men alltid är med vid sidan av och stöttar samt peppar våra iskrigare.
Nu skall det tilläggas att detta var ingen stark motståndare och därför ingen riktig värdemätare. Men trots det så ställde inte Bajen ut skridskorna bara, utan körde till 100%. Det tycker jag visar på en bra attityd och styrka för framtiden. Vår nya spelare €Lilla€ Carlsson gjorde inte bort sig, han kunde mycket väl ha satt nån puck, och jag tror att han blir en bra tillgång till laget.
/Unge Herr Jönsson

För matchreportage hänvisar vi till Hammarby Hockeys hemsida
http://www.hammarbyhockey.se/tvasiffrigt-nar-bajen-korde-over-jumbon/
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]